HU
Bejelentkezés Regisztráció
SYNNOTE

Küldj olyan üzenetet, amely csak egyszer olvasható el

Jelszavak, belépési adatok, bizalmas információk. A böngésződben titkosítva, elolvasás után törölve.

Csak szöveg. Csatolmány nélkül.
Az olvasási értesítés ingyenes fiókkal érhető el.
A böngésződben titkosítva AES-256-tal. A szerver sosem látja a szöveget, és elolvasás után az üzenet véglegesen törlődik.