PL
Zaloguj się Zarejestruj się
SYNNOTE

Wyślij wiadomość, którą można przeczytać tylko raz

Hasła, dane logowania, informacje poufne. Szyfrowane w Twojej przeglądarce, usuwane po przeczytaniu.

Tylko tekst. Bez załączników.
Powiadomienie o przeczytaniu jest dostępne z darmowym kontem.
Szyfrowane w Twojej przeglądarce za pomocą AES-256. Serwer nigdy nie widzi tekstu, a po przeczytaniu wiadomość jest trwale usuwana.